Bulk Repost Remover - Unrepost

Bevat advertentiesIn-app aankopen
Contentclassificatie
Classificatie voor 3 jaar en ouder
500+
Downloads
Contentclassificatie
Classificatie voor 3 jaar en ouder
In-app aankopen
Meer informatie
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding

Over deze app

Met Bulk Repost Remover kun je reposts van je TikTok-profiel bekijken en verwijderen. Zoek in je lijst, kies wat je wilt behouden en verwijder geselecteerde reposts zonder elke video handmatig te openen.

Kies wat je wilt verwijderen
Zoek in videobeschrijvingen en filter op auteur of publicatiedatum van de video. Selecteer individuele reposts of alle resultaten in je huidige filter. Datumfilters gebruiken de publicatiedatum van de video, niet de datum waarop je deze hebt gerepost.

Reposts in bulk verwijderen
Controleer je account en selectie voordat je begint. De app verwerkt geselecteerde reposts één voor één, zodat je niet elke repost handmatig hoeft te verwijderen. Het verwijderen van een repost verwijdert alleen jouw repost; de video van de oorspronkelijke maker wordt niet verwijderd.

Meerdere accounts beheren
Maak verbinding met accounts en schakel ertussen om reposts voor elk profiel te beheren. Houd repostlijsten en opruimgeschiedenis gescheiden en controleer het actieve account vóór elke opruimactie. Meerdere opgeslagen accounts zijn beschikbaar met VIP op ondersteunde apparaten.

Pauzeren en verdergaan
Pauzeer een scan of opruimactie en ga later verder. Houd de app open terwijl een taak wordt uitgevoerd. Het wisselen van apps of het vergrendelen van je scherm onderbreekt de taak.

Bekijk je opruimgeschiedenis
Bekijk voltooide verwijderingen en items die aandacht nodig hebben. Als een resultaat onduidelijk is, voer dan een volledige scan uit om je lijst te controleren voordat je het opnieuw probeert. De opruimgeschiedenis wordt op je apparaat opgeslagen en kan worden geëxporteerd als een CSV-bestand.

Dagelijkse limiet
De dagelijkse verwijderingslimiet is afhankelijk van je abonnement. Alle accounts op dit apparaat hebben dezelfde dagelijkse limiet. Wanneer je de limiet bereikt, ga je na de volgende reset verder met de resterende opruimactie.

Aan de slag
1. Verbind je account via de aanmeldpagina die in de app wordt geopend.

2. Scan je lijst met herplaatste berichten.

3. Zoek, filter en selecteer de herplaatste berichten die je wilt verwijderen.

4. Controleer je selectie en start de opruimactie.

Een internetverbinding en een actieve accountsessie zijn vereist. Accountverificatie, platformlimieten of wijzigingen in de service kunnen het scannen of de opruimactie onderbreken.

Bulk Repost Remover is onafhankelijk ontwikkeld en is niet gelieerd aan, gesponsord door of onderschreven door het platform dat het ondersteunt.
Verwijder reposts in bulk en maak reposts ongedaan met behulp van de zoekfunctie, filters en opschoongeschiedenis.
Bijgewerkt op
16 okt 2026

Veiligheid van gegevens

Veiligheid van gegevens begint met inzicht in de manier waarop ontwikkelaars je gegevens verzamelen en delen. Procedures voor gegevensprivacy en beveiliging kunnen variëren op basis van je gebruik, regio en leeftijd. De ontwikkelaar heeft deze informatie aangeleverd en kan die in de loop van de tijd updaten.
  • Deze app kan deze typen gegevens delen met derden
    App-activiteit, App-gegevens en -prestaties en Apparaat- of andere ID's
  • Geen gegevens verzameld
    Meer informatie over hoe ontwikkelaars aangeven welke gegevens ze verzamelen
  • Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld
  • Gegevens kunnen niet worden verwijderd